Op de Werkvloer

Maak van je personeel de beste ambassadeur!
Er is immers geen betere reclame dan je eigen medewerker aan het woord laten. Het zorgt voor een nog) beter imago van je bedrijf en het is een slimme manier om aan goed personeel te komen. Het resultaat is een prachtig artikel dat huis aan huis verspreid wordt onder onze lezers. Omdat het een ‘echt’ verhaal is en geen commercieel praatje, worden deze artikelen massaal gelezen door de lezers van De Bode/BredaVandaag, zowel online als offline. Je bereikt met deze tekst dus een enorme groep mensen en daar kan je bedrijf van profiteren.

Hoe werkt het?
Uitgeverij de Bode komt persoonlijk langs voor een aansprekend interview met een van je medewerkers. Belangrijk om te weten is dat het artikel geen reclame maakt voor je bedrijf. Dat is echter niet nodig, want jouw medewerker fungeert als het visitekaartje van jouw bedrijf. Er zullen geen logo's en adresgegevens in het artikel verschijnen, maar de naam van je bedrijf wordt natuurlijk wel vermeld. Je hoeft niets te betalen voor de foto, het verhaal en de plaatsing in De Bode of BredaVandaag. De kosten beperken zich tot de advertentie die erbij komt.

Lezers zullen automatisch de advertentie verbinden met het verhaal. In de advertentie heb je alle vrijheid om te plaatsen wat je wilt. Het interview wordt online gedeeld op Facebook en LinkedIn, evenals op onze website. Een unieke kans om jouw vacature op een authentieke manier in de schijnwerpers te zetten.

Op de werkvloer formaat 7/16
Cluster Zeeland € 1.275
Cluster Bergen op Zoom € 1.275
Cluster Roosendaal € 815
Cluster Etten-Leur € 1.275
Cluster Breda € 815

 • Cluster Zeeland - 101.800 exemplaren
  Middelburg - Veere - Vlissingen - Beveland - Reimerswaal - Kapelle
 • Cluster Bergen op Zoom - 63.700 exemplaren
  Bergen op Zoom - Tholen - Steenbergen - Woensdrecht
 • Cluster Roosendaal - 45.800 exemplaren
  Roosendaal - Rucphen
 • Cluster Etten-Leur - 61.600 exemplaren
  Etten-Leur - Halderberge - Zundert - Moerdijk
 • Cluster Breda - 76.500 exemplaren
  Breda

Wil je meer weten? Neem dan contact op via 076-599 81 11
Óf vul je gegevens in via het contactofmulier, dan nemen wij contact met je op!

Neem contact op

Bezoek de
Internetbode online

Start typing and press Enter to search