Laat uw website maken/verbeteren

Uitgeverij de Bode is al jaren een betrouwbare én betrokken partij op het gebied van lokale en online promotie. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om gevonden te worden. Samen gaan we aan de slag om te zorgen voor een goed vindbare én mooie website.

Uw website hoog laten scoren in de zoekmachines?
Online specialisten van de Bode een zoekwoordenonderzoek uit. Met de juiste zoekwoorden worden tekstpagina’s snel geoptimaliseerd, zodat de site goed wordt gevonden door bestaande en potentiële klanten.


Benieuwd wat Uitgeverij de Bode online voor u kan betekenen?

Pakketten

Standaard
Standaard

Aantrekkelijk ontwerp
Snel en duidelijk gevonden

Uitgebreid
Uitgebreid

Aantrekkelijk ontwerp
Snel en duidelijk gevonden
Zoekwoorden onderzoek

Uitgeverij de Bode heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan met het maken van gebruiksvriendelijke websites die snel én goed zijn te vinden. Het is voor een lokaal bedrijf van levensbelang om zichtbaar te zijn op internet. Mensen lezen de krant met een telefoon in de hand en vergelijken het offline aanbod meteen online. Als jij als lokale ondernemer dan niet zichtbaar bent, heb je grote kans dat je concurrent er ondanks jouw inspanning met de deal vandoor gaat.

Een website goed onderhouden kost de nodige tijd die je als ondernemer niet altijd hebt. Laat u hierbij ontzorgen door te kiezen voor het pakket ‘Veilig Online’ van de Bode. Er wordt dan niet alleen een website gemaakt, maar ook de domeinnaam, hosting, updates, licenties en backup worden geregeld. Op deze manier houdt de ondernemer één aanspreekpunt.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 076 -599 81 11

Start typing and press Enter to search