GOES – “Wij zetten de Smarticles op Nu.nl vooral in met speciale evenementen, zodat veel mensen er kennis van krijgen en ze ook een kijkje nemen op onze eigen website”, laat Jaap Witte van TMC weten.

DOOR ROSANNE VAN POPPEL

Het Smarticle dat via Uitgeverij de Bode op Nu.nl komt te staan, is een artikel geschreven en vormgegeven als nieuwsbericht over een bedrijf of een evenement die dat bedrijf organiseert. Door middel van GPS coördinaten zien mensen uit een bepaald gebied dit bericht in de nieuwsfeed van Nu.nl verschijnen. Naast de Smarticles op Nu.nl maakt TMC ook gebruik van advertenties in weekblad de Bode. “Wij adverteren liever in dit weekblad dan andere dagbladen. Met andere bladen bereik je maar een beperkt aantal mensen, omdat alleen abonnees deze ontvangen. De Bode valt bij iedereen in de bus, waardoor je bereik een stuk groter wordt”, vertelt Witte.

Doel Smarticle
“Wij werden door iemand van de Bode geïnformeerd over de mogelijkheid om Smarticles in te zetten en vonden het goed klinken. Nu.nl is natuurlijk een van de meest gelezen nieuwsapps van het hele land. Wij vinden daarom dat wanneer we een speciaal evenement organiseren, dit bij uitstek geschikt is om via het Smarticle naar buiten te brengen. Om het interessant te maken voor mensen moet dit artikel naar onze mening nieuws bevatten, iets wat mensen waarderen en wat ze prikkelt”, legt Witte uit. “Voor de Woonmarkt die binnenkort plaatsvindt, die wij organiseren, gaan we ook weer Smarticles inzetten. Omdat het Smarticle alleen getoond wordt in de regio waar onze doelgroep zich bevindt, is het erg gericht adverteren. Het doel hiervan is voornamelijk om mensen te laten weten dat dit evenement er aan komt en om ze naar onze website te krijgen, waar ze nog uitgebreider kennis kunnen nemen van de Woonmarkt. Als ik kijk naar het effect van Smarticles die we in het verleden hebben ingezet, lukt dat altijd heel aardig. Ik zou het dan ook iedereen aanraden om Smarticles in te zetten, behalve mijn concurrentie natuurlijk,” grapt Witte.

Woonmarkt
Van 13 tot en met 15 oktober vindt de Zeeuwse Woonmarkt weer plaats, bij TMC in Goes.
Deze woonmarkt is een presentatie van 40 Zeeuwse bedrijven, die alles laten zien wat nodig is om comfortabel te wonen. “Van installateur tot architect en van makelaar tot hovenier, alles wat met wonen te maken heeft wordt op deze dagen op één plaats aangeboden. Het is aantrekkelijk voor mensen om deze markt te bezoeken omdat je verschillende dingen kunt bekijken die je nodig hebt op een plaats. Je hoeft niet van winkel naar winkel te gaan,” licht Witte toe.
“Wanneer je als bedrijf bij een woonbeurs wilt gaan staan, kost dat meestal veel geld. Je moet bijvoorbeeld een stand huren en geld betalen om er überhaupt te mogen staan. Hierdoor zijn wij tot dit idee gekomen. Wij hebben de winkels, ruimte en de mensen om het te organiseren, waardoor de kostprijs laag is. Daarom hoeven wij ook geen entreegeld te vragen en is het voor iedereen toegankelijk, voor deelnemer én bezoeker. Voorgaande jaren is de Zeeuwse Woonmarkt een groot succes geweest, toen hebben we tegen de 3.000 mogen ontvangen”, besluit Witte zijn verhaal.

TMC Woonwinkels is de specialist en binnenhuisadviseur op het gebied van woningtextiel, meubelen en slapen in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

Start typing and press Enter to search