.. Bent u er al klaar voor? De decembermaand is het moment om als ondernemer uw slag te slaan en extra omzet binnen te halen. De communicatie en promotie die u rondom deze tijd inzet zijn hierbij van essentieel belang. Een aantal tips om de feestperiode vlekkeloos te laten verlopen.

Feestelijke content
In december draait alles om de feestdagen, daarom spreekt een advertentie of communicatie-uiting die in een feestelijk thema is gestoken de doelgroep meer aan. Het is daarom verstandig om dit door te voeren in meerdere communicatie-uitingen die u deze maand naar buiten brengt: advertenties, uw etalage, uitingen op sociale media, de website van uw bedrijf, mailings of brieven bijvoorbeeld.  Houd de boodschap liefst persoonlijk , mensen kopen bij mensen!
Ga ook eens de interactie aan met klanten, door bijvoorbeeld prijzen te verloten of vraag ze om hun leukste kerstfoto te delen. Vergeet niet uw gewijzigde openingstijden te vermelden.

Bedankje
Vergeet uw medewerkers, vaste klanten en zakelijke relaties niet en wens hen op een unieke manier fijne feestdagen toe. Door middel van een persoonlijk kaartje of klein presentje laat u weten hoe waardevol zij voor uw bedrijf zijn.

Plannen
Een van de belangrijkste voorwaardes om de activiteiten rondom de feestdagen te laten slagen, is om alles goed vooraf in te plannen. Zo komt u niet op het laatste moment voor vervelende verrassingen te staan, weet u zeker dat uw boodschap de doelgroep op het juiste moment bereikt en voorkomt u dat eventuele kaartjes of presentjes pas in januari 2017 op hun bestemming aankomen. Daarnaast kunt u zelf ook even ongestoord de feestdagen vieren, wanneer alles ruim van tevoren ingepland staat en afgesproken is.

Handige diensten
Heeft u behoefte aan hulp of advies? Uitgeverij de Bode biedt verschillende diensten aan die er voor kunnen zorgen dat uw bedrijf meer of beter onder de aandacht wordt gebracht. Zet bijvoorbeeld een advertentie in weekblad de Bode om gegarandeerd uw lokale doelgroep te bereiken. U kunt ook een speciale uitgave laten maken om klanten een uniek kijkje achter de schermen van uw bedrijf te geven, of ter ere van een speciaal evenement. Biedt uw bedrijf rond de feestdagen speciale acties aan? Verhoog de klandizie door middel van een artikel op NU.nl, dat alleen getoond wordt in de regio waar uw doelgroep zit. Ook met communicatie-uitingen naar de buitenwereld kunnen we u een helpende hand bieden. Of het nou op het gebied van vormgeving of tekst is, onze experts laten er graag hun creativiteit op los.

Start typing and press Enter to search