ZUNDERT – “Het volledige pakket dat Uitgeverij de Bode ons aanbiedt als communicatiepartner is heel breed en omvat verschillende taken: van het verzorgen van informatiebijeenkomsten tot het adverteren op onze sociale media-kanalen,” laat GrootGroenPlus weten.

DOOR ROSANNE VAN POPPEL

Elke drie jaar doet GrootGroenPlus een nieuwe offerteronde. Op basis van de uitkomsten hiervan wordt een communicatiepartner gekozen. “De Bode werd ons door iemand anders aangeraden. Zodoende hebben we daar ook een offerte aangevraagd. De keuze is uiteindelijk op de Bode gevallen omdat deze partner goed aansluit bij al onze wensen.”
Er zijn natuurlijk verschillende eisen die gesteld worden aan een communicatiepartner. “Voor ons is flexibiliteit belangrijk. Daarnaast is het van belang dat je elkaar versterkt. Je moet naar onze mening echt optreden als partners. Wij kunnen bijvoorbeeld aangeven dat er ergens beter naar gekeken moet worden, maar dit moet andersom ook kunnen zijn. Dit is met de Bode het geval, dat werkt heel prettig.”
GrootGroenPlus heeft dan ook anderen aangeraden om een samenwerking aan te gaan met Uitgeverij de Bode en dit bedrijf in te zetten als communicatiepartner. “Het pakket dat de Bode aanbied is zo divers en omvat zoveel verschillende diensten. We dachten dat de Bode zich voornamelijk richtte op haar bladen en op advertenties. De dienstverlening is echter veel breder. De Bode heeft echt een groot aanbod van verschillende diensten, die voor elk bedrijf van nut kunnen zijn.”

Communicatiepakket
Hoe ziet het pakket dat de Bode als communicatiepartner aanbiedt er dan precies uit?
“De Bode verzorgt voor ons dus onder andere informatiebijeenkomsten, drukwerk, de website en advertenties op sociale media. Dat geldt ook voor de opmaak. Hiernaast is het bedrijf ook onderdeel van het PR-team van GrootGroenPlus. In dit team zitten ook alle leveranciers op PR-gebied. De Bode heeft via dit team ook meegewerkt aan brainstormsessies om samen tot het thema en themalogo van de beurs te komen.”

Vakbeurs
Van 5 tot en met 7 oktober vindt alweer de 26e editie van de vakbeurs van GrootGroenPlus plaats. Wat kunnen bezoekers hiervan verwachten?
“Deze beurs is een platform om mensen uit de branche samen te brengen. Je kunt hier kennis uitwisselen en in contact komen met de deelnemer. De deelnemer kan op zijn beurt weer in contact komen met de bezoeker. Mensen mogen ook een actieve houding van de deelnemers verwachten. Zij staan zoals het hoort centraal,” licht GrootGroenPlus toe. Het thema van de beurs dit jaar is ‘My Favourite Plant’. Een thema dat draait om sortiment en kennisdeling.

GrootGroenPlus is een internationale boomkwekerijvakbeurs gehouden in Zundert. Een beurs waarop kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers hun kennis met elkaar en bezoekers uitwisselen en waar iedereen uit de boomkwekerijsector nieuwe contacten kan leggen.
Gedurende 3 dagen presenteren meer dan 300 standhouders uit de boomkwekerijsector (80%) of  aan de boomkwekerijgerelateerde sectoren (20%) zich op deze vakbeurs.

Start typing and press Enter to search